У Львові правоохоронці врятували жінку, на яку з кулаками напав син.

Про це повідомили у пресслужбі патрульної поліції Львівської області.

Так, стало відомо, що у понеділок, 5 жовтня, близько 2-ї години ночі патрульних 2 батальйону Михайла Лебедя та Миколу Зеленевича скерували на вулицю Коцюбинського звідки надійшов виклик про сімейне насильство.

Правоохоронці швидко піднялися сходами і почули за дверима квартири сварку між матір’ю та сином. Інспектори зателефонували до заявниці і сказали, що стоять під дверима, тож вона може відчиняти. Щоб відволікли дебошира, жінка вдала, що прийшов її другий син, однак він не повірив і коли вона спробувала відчинити двері накинувся на неї з кулаками.

Скріншот


“Вибивайте двері” — ридаючи, вигукнула жінка. Поліцейські ні на мить не зволікаючи увірвалися в помешкання і затримали молодого чоловіка.

25-річний львів’янин благав його відпустити і обіцяв більше так не поводитися. Однак, жінка плачучи попросила патрульних забрати його і не вірити йому.

Правоохоронці з’ясували, що чоловік має психічні розлади і вже лікувався. На місце події викликали швидку допомогу. Медики приїхавши до помешкання львів’ян та поспілкувавшись з порушником прийняли рішення про шпиталізацію у спецзаклад.

На щастя, у результаті цієї пригоди жінка не отримала тілесних ушкоджень.

Патрульні рятували жінку, яка потерпала від сімейного насильства

"Вибивайте двері!" — патрульні рятували жінку, яка потерпала від сімейного насильства Сьогодні, близько 2-ї години ночі, патрульних 2 батальйону Михайла Лебедя та Миколу Зеленевича скерували на вулицю Коцюбинського звідки надійшов виклик про сімейне насильство. Напарники швидко піднялися сходами і почули за дверима квартири сварку між матір'ю та сином. Інспектори зателефонували до заявниці і сказали, що стоять під дверима, тож вона може відчиняти. Жінка вдала, що прийшов її другий син, однак дебошир не повірив і коли вона спробувала відчинити двері накинувся на неї з кулаками. "Вибивайте двері" — ридаючи, вигукнула жінка. Поліцейські ні на мить не зволікаючи увірвалися в помешкання і затримали молодого чоловіка. 25 - річний львів'янин благав його відпустити і обіцяв більше так не поводитися. Однак, жінка плачучи попросила патрульних забрати його і не вірити йому. Поліцейські вгамували чоловіка. Вони з'ясували, що він має психічні розлади і вже лікувався. На місце події викликали швидку допомогу. Медики приїхавши до помешкання львів'ян та поспілкувавшись з порушником прийняли рішення про шпиталізацію у спецзаклад. Патрульні вирішили не залишати медиків на одинці з цим чоловіком. Один поліцейський їхав у швидкій, а другий супроводив їх до медзакладу. На щастя, жінка не отримала тілесних ушкоджень. Вона була вдячна патрульним за миттєву реакцію і допомогу, адже невідомо чим могло усе скінчитися. Потерпаєте від насильства!? Не мовчіть! Не жалійте кривдника! Зверніться за допомогою! Нагадуємо контакти “гарячих” ліній та служб, де спеціалісти в галузі психології та юриспруденції зможуть надати кваліфіковану допомогу постраждалим від домашнього насильства. 102 — Національна поліція; 1547 — Державна “гаряча” лінія з питань запобігання домашньому насильству (цілодобово); 0-800-500-335 (з мобільного 116-123) — Національна “гаряча” лінія з запобігання домашньому насильству (цілодобово); 0-800-500-225 (з мобільного 116-111) — Національна дитяча “гаряча” лінія; 0-800-213-103 — “Гаряча” лінія координаційного центру з питань безкоштовної правової допомоги (цілодобово). Також в месенджері Telegram діє Чат-бот @police_helpbot, який акумулює всю необхідну інформацію про домашнє насильство. #ПорядокЦеТи #патрульнаполіція #lvivpolice

Geplaatst door Патрульна поліція Львівської області op Maandag 5 oktober 2020

Популярні новини зараз
Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Нагадаємо, що київський "бобрик бізнесу" обламав зубки об пильні очі копів: 65 крадених мобіл та бомж на охороні.

Як повідомляв портал Знай.uа, київські патрульні вразили нахабством: витягли з машини і залили балончиком очі.

Також портал Знай.uа писав, що дві вчительки влаштували махач на очах у дітей, не поділили територію: українці лютують.