У Львові комунальні служби встановлюють таблички із забороною про вигул собак. Про це розповіли у виданні "galinfo" посилаючись на повідомлення Сихівської районної адміністрації.

У Сихівській районній адміністрації повідомили, що не так давно, за адресою вулиця Червоної Калини 106-108 були висаджені зелені насадження. Відповідно в цих місцях були встановлені таблички із забороною вигулу домашніх тварин, щоб рослини краще прижилися.

Читайте Знай в Google News!

Проблема полягає в тому, що любителям собак не запропонували ніякої іншої альтернативи для вигулу вихованців.

Варто зазначити, що в усьому мікрорайоні Сихів немає жодного офіційного місця для вигулу собак. Загалом, у всьому Львові існує лише два таких майданчики: у парку імені Івана Франка та біля автовокзалу на вулиці Стрийській.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Примітно, що в листопаді 2019 року влада Львова затвердила програму для створення інфраструктури для вигулу собак згідно з якою в городо мало з'явиться 27 відповідних майданчиків. Станом на 2020 рік ця програма залишається не виконаною.

Табличка із забороною на вигул собак, фото: Сихівська районна адміністрація

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що кияни повстали проти вбивств тварин

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Запоріжжі горе-господарі вигнали на вулицю відданого друга

Також, "Знай.uа" писав, що в Ужгороді обрали "зірку Закарпаття" серед чотирилапих