Пара закоханих українців, доля яких переплелася на Сході, в зоні ООС одружилися 25 вересня. Вона – медсестра Наталія Лотиш з села Кроватка Рожищенського району, він – військовий Сергій Служаєв з міста Красногорівка, що на Донбасі.

Про це повідомляє інформаційний портал ВолиньРost.

Наталія Лотиш за професією – фельдшер. Вона свідомо обрала цю справу й не вагаючись, після закінчення Березолуківської школи, вступила до Ківерцівського медучилища, яке успішно закінчила у 2013 році. В цьому ж році пішла здобувати вищу освіту в СНУ ім. Лесі Українки на біологічний факультет.

Поринути з головою в навчання дівчині не дали події на Майдані. Там вона виконувала різноманітну роботу, варила їсти, готувала чай, носила їжу на барикади, надавала медичну допомогу.

Після навчання, закохана в свою справу та місцевість в якій жила, Наталія з радістю пішла працювати у запропонований ФАП села Вічині. У серпні 2014 року під час чергової мобілізації Наталія Лотиш теж отримала повістку з районного військового комісаріату.

Фото: ВолиньРost


Спочатку Наталя несла службу у прикордонній військовій частині, що у Доманово Ратнівського району, згодом підписала контракт з відділом прикордонної служби в селі Висоцьк, що на Любомльщині, далі було село Грабове Шацького району.

Коли 11 жовтня 2018 року їхала на службу в Краматорський прикордонний загін, була спокійною. Знала одне: має виконати свій обов’язок. А виявилося, що доля готувала їй гарний подарунок, адже у цьому ж загоні служив її майбутній чоловік Сергій Служаєв.

Пара закохалася один в одного з першого погляду. Нині у молодого подружжя Служаєвих закінчився контракт. Зараз вони планують будуватимуть своє сімейне життя на мирній землі.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, окупанти на Донбасі повилазили зі своїх схованок під покровом ночі, але ЗСУ були готові: звіт ООС

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", окупанти на Донбасі "винюхували" обстановку за допомогою безпілотників, але отримали "по носі" від ЗСУ: звіт ООС

Також "Знай.ua" писав, воїни ЗСУ показали безглузді спроби найманців Путіна порушити тишу: реакція не змусила себе чекати