Місяць тому, а саме 25 серпня, працівник Української військово-медичної академії Володимир Холодний, перебуваючи у стані алкогольного сп‘яніння здійснив наїзд на дівчат-курсанток на території військової частини, однією із постраждалих є пластунка зі Львова Галина Николин.

Інформує Станиця Дрогобич Пласту – НСОУ у Facebook.

Нещодавно дівчині зробили операцію, та максимально знерухомили ногу, щоб рани загоїлися швидше.

Галина Николин


"У четвер зробили операцію, забрали апарат зовнішньої фіксації. Ногу помістили в гіпсову лангету на тиждень/другий для того, щоб її максимально знерухомити та щоб зажили рани для продовження подальшого оперативного та стаціонарного лікування. Наразі почуваюсь нормально, час-від-часу турбують болі різної інтенсивності, вночі не можу спати, температура не вище 37,4, здебільшого під вечір. Також мушу постійно знаходитися практично в нерухомому положенні в ліжку для того, щоб не відбулось зміщення уламків. Нас навідували собаки-реабілітологи, що дуже підняло настрій та залишило приємні спогади", – розповідає Галина Николик.

Галина Николин


Галя присвятила Пласту багато років. На даний момент вона є виховницею гуртка «Валькірії» та виконує обов’язки окружного референта фінансів.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Галина Николин


"Душа підлітка прагнула цікавих пригод, от і доєдналися до Пласту. Наразі є референтом фінансів у Львівській окрузі та виховницею гуртка «Валькірії». Виховництво мене навчило шукати вихід із будь-яких ситуацій, показало, що хороша комунікація багато вирішує і що ніколи не пізно змінюватися і самовдосконалюватись", - сказано у повідомленні.

Нагадаємо, Знай передавав, що маленький хлопчик лікується від раку і носить костюм супергероя. 4-річному Акиму лікарі поставили страшний діагноз-лейкоз.

Також Знай повідомляв, що тєрнопольські медики врятували вагітну жінку, яка заразилася коронавірусом. 23-річна майбутня мама викликала швидку близько 4 години ранку 29 вересня. У неї різко погіршився стан здоров'я.

Нещодавно Знай передавав, що дівчинка підліток з Трускавця страждає від онкологічного захворювання.