У Львові у трамваї учня який не мав при собі посвідчення просили сплатити штраф.

Про це у спільноті Варта-1 повідомила львів'янка Лаврись Марія.

Так, у Львові до одного з трамваїв зайшли контролери, щоб перевірити наявність квитків у пасажирів. Згодом виявилося, що у школяра не було при собі посвідчення, через це його попросили сплатити штраф. Згодом пасажири стали на його сторону, мовляв, він не повнолітній і не зобов'язаний платити штраф.

Скріншот


Користувачі мережі неоднозначно відреагували на це у коментарях.

"Вони ведуть себе як група захвату! Був свідком перевірки 5 контролерами трамваю #7", "Він взагалі то мав квиток за 3,50 і не їхав безкоштовно!!! Це говорить і контролер, хлопець не мав учнівського квитка просто. Якби він їхав безкоштовно, то той контролер витягнув би того малого за бари і виписав штраф 100%", "Я теж везла дітей 10-12 років і вони заставили купити повні квитки, а якщо ні то платити штраф за двох", "Сьогодні в 9 трамваї теж заставили підлітка платити штраф 140 грн .....Хлопець хотів розрахуватися, але в водія не було решти!!!!", "Цікаво чим дитина має оплатити штраф!!!!Ідіоти!!!!Люди молодці що заступилися!!!!", "Розкрив злочин століття красунчик", - такі коментарі залишили користувачі мережі.

Скріншот

Скріншот

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще


У ЛКП Львівелектротранс відреагували на цю подію та зазначили, що контролер не змушував школяра платити штраф, а лише зробив йому зауваження.

"Зокрема, шістнадцятилітньому підлітку було роз'яснено, що забувши свій учнівський, він має купувати повний квиток, а не студентський. Адже згідно правил "користування міським електричним транспортом у місті Львові, підставою для пільгового проїзду є оригінал документа, який пасажир зобов'язаний пред'явити від час контролю. Контролер не вимагав сплатити штраф, натомість запропонував підлітку купити у водія повний квиток", - зазначили у Львівелектротранс.

Нагадаємо, що у Львові переповнена маршрутка влетіла в мікроавтобус

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Дніпрі старенький Ford збожеволів і покотив без водія

Також, "Знай.uа" писав, що на Черкащині величезні колоди раптово вилетіли назустріч машинам