Всі люблять смачно поїсти, а поласувати якимось десертом тим більше. Тому пропонуємо вашій увазі рецепт польського торта "Карпатка".
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
Підписатися
Для цього тортика нам знадобитися:
Тісто:
Вода - 120 мл
Масло -70 г
Сіль - 0,5 ч. л.
Борошно - 110 г
Яйця-3 шт
Крем:
Яйця - 2 шт
Цукор - 150 г
Кукурудзяний крохмаль - 2 ст. л.
Тепле молоко - 500 мл
Масло 82,5 % - 150 г
Спосіб приготування:
Ставимо сотейник на вогонь, беремо воду, додаємо масло і сіль. Чекаємо поки все розтопиться і змішається до однорідності, а потім додаємо борошно. Добре все перемішуємо.
Після цього до остиглого тіста по черзі викладаємо три яйця і кожен раз все добре перемішуємо. Викладаємо у форму і випікаємо 40-45 хвилин.
Для крему беремо яйця, цукор, кукурудзяний крохмаль і добре перемішуємо, після вливаємо тепле молоко. Все це варимо кілька хвилин до загустіння. Збиваємо крем з маслом.
Остиглий крем намазуємо на готові коржі. Прикрашаємо торт цукровою пудрою і ягодами, і насолоджуємося результатом.
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, ці салати допоможуть скинути зайву вагу, прості і корисні рецепти на кожен день
Як повідомляв Знай.ua, рецепт насиченої піци" Чотири сиру", пікантний і пряний смак для любителів Італії.
Також Знай.ua писав, що пиріг "Маня Морковкіна", ніжний десерт з манки і моркви, корисно і дітям, і дорослим.