Всі люблять смачно поїсти, а поласувати якимось десертом тим більше. Тому пропонуємо вашій увазі рецепт польського торта "Карпатка".


Для цього тортика нам знадобитися:

Тісто:

Вода - 120 мл
Масло -70 г
Сіль - 0,5 ч. л.
Борошно - 110 г
Яйця-3 шт

Крем:

Яйця - 2 шт
Цукор - 150 г
Кукурудзяний крохмаль - 2 ст. л.
Тепле молоко - 500 мл
Масло 82,5 % - 150 г

Спосіб приготування:

Популярні новини зараз
Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати
Показати ще


Ставимо сотейник на вогонь, беремо воду, додаємо масло і сіль. Чекаємо поки все розтопиться і змішається до однорідності, а потім додаємо борошно. Добре все перемішуємо.

Після цього до остиглого тіста по черзі викладаємо три яйця і кожен раз все добре перемішуємо. Викладаємо у форму і випікаємо 40-45 хвилин.


Для крему беремо яйця, цукор, кукурудзяний крохмаль і добре перемішуємо, після вливаємо тепле молоко. Все це варимо кілька хвилин до загустіння. Збиваємо крем з маслом.

Остиглий крем намазуємо на готові коржі. Прикрашаємо торт цукровою пудрою і ягодами, і насолоджуємося результатом.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, ці салати допоможуть скинути зайву вагу, прості і корисні рецепти на кожен день

Як повідомляв Знай.ua, рецепт насиченої піци" Чотири сиру", пікантний і пряний смак для любителів Італії.

Також Знай.ua писав, що пиріг "Маня Морковкіна", ніжний десерт з манки і моркви, корисно і дітям, і дорослим.