У Львові внаслідок потужного вибуху в квартирі багатоповерхівки постраждав 23-річний хлопець. Про це повідомили у ДСНС міста.

Як зазначається, вибух розніс однокімнатну квартиру в п’ятиповерховому житловому будинку по вулиці Кульчицької. У приміщенні сильно пошкоджено майно, меблі та вибито вікна. Рятувальники оглянули стіни будинку – тріщин чи пошкоджень, які могли б стати причиною обвалу, не виявили.

За словами голови Залізничної РА Ірини Джурик, видимих пошкоджень конструкції нема, тріщин не виявлено.

«На місці зараз працюють наші комунальники та правоохоронці. За попередніми даними, у квартирі вибухнула хімічна речовина. Пошкоджень в інших квартирах цього будинку не виявлено", - додала вона.

м. Львів: наслідки вибуху в квартирі пятиповерхового житлового будинку

м. Львів: внаслідок вибуху в квартирі травмовано чоловіка 1997 року народження (ВІДЕО) О 16:48 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про вибух та пожежу в м. Львові на вул. Кульчицької. Подія трапилась в однокімнатній квартирі на другому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку. Внаслідок інциденту отримав опіки чоловік 1997 року народження, який знаходився в квартирі.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще
Geplaatst door Головне управління ДСНС України у Львівській області op Zaterdag 3 oktober 2020

Сам господар квартири, хлопець 1997 року народження, отримав сильні опіки та був госпіталізований до лікарні.

За попередньою інформацією, причиною вибуху стала невідома хімічна речовина.

Нагадаємо, що у Запорізькій області маленька дитина підпалила квартиру.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Запорізькій області карета швидкої допомоги застрягла в багнюці, поки їхали на виклик.

Також Знай.uа писав, що у Мелітополі, що в Запорізькій області, жінку з важкою пневмонією залишили лікуватися вдома.