У Львові в п’ятницю, 2 жовтня, сталася обурлива дорожньо-транспортна пригода – там жінка на інвалідному візку стала жертвою неуважного водія. Про це повідомляють у спільноті «Варта 1» у соцмережі Facebook.

Зазначається, що близько 17:00 жінка саме переїжджала на інший бік вулиці Пасічної по пішохідному переходу. В цей час на неї скоїв наїзд автомобіль марки Mazda, водій якого навіть не пригальмував і не зупинився після аварії.

Постраждалій надав допомогу інший водій, який саме проїжджав повз місце інциденту. Він викликав швидку допомогу, жінку госпіталізували.

Також свідками ДТП були ліцею Героїв Крут – вони запам’ятали номер автомобіля-порушника та повідомили його правоохоронцям.

Також є записи камер спостереження з місця аварії.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

«Переламати ноги і посадити в інвалідний візок», «Найняти грамотного адвоката та відсудити в паскуди пожиттєві аліменти для утримання потерпілої!!!», «Вічно тим воділам повилазить, що то перехід, не скине швидкість, або в заторі влізе на перехід і стоїть - обходьте його...», - обурюються українці.

Нагадаємо, що у Львові переповнена маршрутка влетіла в мікроавтобус

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Дніпрі старенький Ford збожеволів і покотив без водія

Також, "Знай.uа" писав, що на Черкащині величезні колоди раптово вилетіли назустріч машинам