У Львові один зі спальних районів занурився у темряву. З невідомої причини там вимкнули вуличне освітлення. Жителі Сихівського району розповіли, що таке відключення світла відбувається вже не в перший раз. Вони поскаржилися на ситуацію в соцмережах.

Жителі району пишуть, що відключають ліхтарі вже вдруге за останній тиждень. Вони звернулися на гарячу лінію міста і розповіли про відключення вуличного освітлення. У заяві люди зажадали відновити вуличне освітлення на вулиці Тернопільській, 5, 7, 9, 6-А, а також не працюють ліхтарі біля 9 будинку, де розташовується амбулаторія. Також львів'яни розповіли, що за освітлення у них відповідає ЛКП «Львівсвітло».

Після публікації звернення пройшло більше доби, але відповіді не було досі. До скарги жителі району прикріпили фото із зазначеними червоним кольором, непрацюючими ліхтарями.

Уже вдруге за цей тиждень хочемо розповісти вам про чергове звернення на Гарячу лінію міста щодо відсутності вуличного...

Geplaatst door Сихів Медіа / Sykhiv Media op Vrijdag 2 oktober 2020

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадавши, Знай повідомляв, що у Тернополі знижують тарифи на гарячу воду. Про це повідомляється на сайті міськради. За рішенням виконавчого комітету комунальне підприємство "Тернопільміськтеплокомуненерго" буде проведено перерахунок для всіх споживачів централізованого гарячого водопостачання за вересень.

Також Знай передавав «Чернівцітеплокомуненерго "заборгувало ПАТ" Чернівцігаз " 26 мільйонів гривень. Якщо не заплатять-опалення в мережі централізованого теплопостачання не буде включено.

Нещодавно Знай передавав, що в Києві в одному з будинків розгорілася справжня війна за електроенергію. Боржник вирішив зброєю відлякати співробітників енергокомпанії, які прийшли відключати його від загального щитка.