У Львові відкрили кримінальну справу проти 21-річного хлопця, який гуляв у центрі міста в футболці з СРСР.

Про це повідомляє інформацій портал Твоє місто.

Так, стало відомо, що львівська місцева прокуратура №1 скерувала до суду обвинувальний акт стосовно львів’янина, який публічно використовував символіку комуністичного тоталітарного режиму.

22-річному львів’янину загрожує до 5 років в’язниці за те, що він гуляв у футболці з СРСР


Зазначається, що чоловік увечері 8 вересня цього року перебував на літньому майданчику одного з закладів харчування у проїзді Крива Липа у футболці з написом «СССР» та іншою комуністичною символікою, зокрема, із зображенням серпа і молота. Цей факт неабияк обурив містян і вони доставили молодика у відділок поліції.

Його дії кваліфікували за ч.1 ст.436-1 КК України (публічне використання символіки комуністичного тоталітарного режиму). У разі доведення вини фігуранту загрожує покарання до 5 років позбавлення волі з конфіскацією майна або без такої.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Львові переповнена маршрутка влетіла в мікроавтобус

Популярні новини зараз
ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Дніпрі старенький Ford збожеволів і покотив без водія

Також, "Знай.uа" писав, що на Черкащині величезні колоди раптово вилетіли назустріч машинам