В одному з львівських парків провалилася нова доріжка до пандуса.

Про це повідомляється у зверненні на “Гарячу лінію міста Львова” у соціальній мережі фейсбук.

Так, стало відомо, що у Львові зруйнувалася щойно відремонтована доріжка до пандуса у парку “На валах”. Львів'яни зазначили, що таке швидке руйнування доріжки свідчить про неякісні матеріали або не добросовісно виконану роботу.

Фото: ФБ/Гаряча лінія міста Львова


“Якість виконаних робіт. Сквер біля Порохової вежі”, – зазначається у зверненні на “Гарячу лінію міста Львова” у ФБ Ivan Harat, де оприлюднено світлини з місця події.

Також містяни сподіваються, що цю доріжку найближчім часом відремонтують, при цьому роботу виконають якісніше.

Скріншот

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Нагадаємо, що киян обурив своєю поведінкою водій маршрутного автобуса №455, який під час обідньої перерви на одній із зупинок викидав недоїдки з вікна свого транспортного засобу.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Дніпрі водій маршрутки № 4 повівся неадекватно при вигляді 200-гривневої купюри.

Також, "Знай.uа" писав, що у Тернополі у зв'язку з введенням нових карантинних обмежень змінилися правила перевезення пасажирів у громадському транспорті.