Львів'яни звернулися до водіїв, які в дощову погоду швидко їздять по калюжам, оббризкуючи при цьому людей.

Про це у спільноті Варта-1 у соціальні мережі фейсбук написала львів'янка Jaryna Pankevych.

Так, містяни звернулися до львівських водіїв з проханням проявляти більше поваги до пішоходів, особливо в дощову погоду.

Дощ, фото: kyiv.ukrainianwall
Дощ, фото: kyiv.ukrainianwall


" Я розумію, що коли Ви на швидкості заїжджаєте у велику калюжу, то Вам в середині сухо, але тим хто по іншу сторону калюжі дуже мокро і холодно!

Якщо не маєте можливості об'їхати - збавте швидкість, будь ласка, повірте, "хвиля" води з калюжі буде меншою і можливо не накриє з головою 120см росту! Як то сталося сьогодні з моїм школяриком, якого я не встигла прикрити своєю парасолею, бідачисько пару хвилин сказати нічого не міг, а потім каже "добре що я хоч очі і рот встиг закрити", - зазначила львів'янка.

Жінка зазначила, що пішоходи як і водії також поспішають, але йти на роботу чи навчання в повністю мокрому одязі, облитому з калюжі не надто приємно.

Скріншот

Нагадаємо, що для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження. Вчені заявляють, що це в першу чергу пов'язано з глобальним потеплінням, яке ставатиме сильнішим і сильнішим.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Як повідомляв Знай. ua, погода в Україні на 23 вересня побалує теплим сонечком.

Також Знай. ua писав, що у Києві очманіла стихія накоїла бід, машини в друзки, дахи на асфальті. На одній з багатоповерхівок ураган ледь не зніс половину покрівлі з балконів на верхньому поверсі.