На Львівщині провели у останню путь Віталія Вільхового, який загинув у страшній авіакатастрофі на Харківщині.

Про це повідомляє телеканал “Перший Західний”.

Так, стало відомо що на Львівщині попрощалися з курсантом університету повітряних сил імені Івана Кожедуба Віталієм Вільховим.

Віталій Вільховий, фото із відкритих джерел


“Хлопець помер у лікарні після авіакатастрофи військового літака АН-26 на Харківщині, у якій Віталій отримав понад 90% опіків тіла. Прощання відбувається у селі Волиця Сокальського району”, – йдеться у повідомленні.

Віталій Вільховий народився 27 червня 2000 року в місті Соснівка Сокальського району. Закінчив військовий ліцей Героїв Крут у Львові. Після цього вступив у Харківський університет повітряних сил імені Івана Кожедуба.

Львівщина прощається з Віталієм Вільховим🙏 Хлопець помер у лікарні після авіакатастрофи військового літака АН-26 на Харківщині, у якій Віталій отримав понад 90% опіків тіла. Прощання відбувається у селі Волиця Сокальського району. Віталій Вільховий народився 27 червня 2000 року в місті Соснівка Сокальського району. Закінчив військовий ліцей Героїв Крут у Львові. Після цього вступив у Харківський університет повітряних сил імені Івана Кожедуба.

Geplaatst door ТРК ПЕРШИЙ ЗАХІДНИЙ op Woensdag 30 september 2020

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, що Харків прощається із загиблим у катастрофі курсантом: море сліз і військові залпи, ридають навіть генерали

Як повідомляв портал Знай.uа, Гройсман винирнув з небуття і звернувся до українців після авіатрощі АН-26: "Надіюсь і вірю…"

Також портал Знай.uа писав, що українцям показали, ким були і про що мріяли загиблі курсанти: "Щасливі і усміхнені"