У середу, 30 вересня, поховали Віталія Вільхового - курсанта, що трагічно загинув після авіатрощі на Харківщині. На Сокальщині (Львівська область) цей день оголосили Днем жалоби.

“У зв’язку зі смертю мешканця Сокальського району Віталія Вільхового, який загинув в наслідок авіакатастрофи АН-26 біля міста Чугуєва Харківської області, відповідно до розпорядження голови Сокальської райдержадміністрації, 30 вересня 2020 року в Сокальському районі оголошено Днем жалоби”, – йдеться в повідомленні Сокальської районної державної адміністрації.

У День жалоби рекомендовано приспустити Державний прапор із траурною стрічкою на адміністративних будівлях органів місцевого самоврядування, виконавчої влади, державних та комунальних підприємств, установ, організацій та закладів на території району.

Нагадаємо, 27 вересня, у Львівському ліцеї імені Героїв Крут помолилися за загиблого в авіакатастрофі в Харківській області і провели в останній день.

Віталій був випускником ліцею імені Героїв Крут . Курсанти і співробітники ліцею принесли квіти і лампадки і поставили біля фотографії Віталія. Ніхто не стримував сліз і емоцій, тепло згадували хлопця.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Віталій хотів стати льотчиком. У його родині ніколи не було військових, хлопець самостійно прийняв рішення захищати рідну землю.

Ще коли Віталій навчався в ліцеї, поставив перед собою мету, він дуже хотів бути військовим льотчиком.

В коротенькому ролику сьогоднішнє прощання із загиблим в авіакатастрофі Віталієм Вільховим у ліцеї імені Героїв Крут. Саме там навчався юнак - випускник 2018 року. Вчителі кажуть, Віталій мріяв стати пілотом (у відео пір’яма мова, трохи більше ніж потрапило в телесюжет). І з цією метою хлопець вступив свого часу в військовий ліцей. Хотів випробовувати літаки. Мрія була такою близькою... Вічная пам’ять.

Geplaatst door Віка Балицька op Zaterdag 26 september 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше 7-річна дочка загиблого під Харковом штурмана писала татові СМС за хвилини до трагедії: "ніби передчувала"

Як повідомляв портал Знай.ua, сім'ї загиблих під Харковом курсантів отримають компенсації-1,5 мільйона за життя

Також Знай.ua писав, що українцям показали обличчя екіпажу і курсантів з Ан-26: ким були, і про що мріяли " герої неба"