У вівторок, 29 вересня, в Міжнародному аеропорту "Львів" керівники повітряного командування "Захід", силові структури і почесна варта Нацакадемії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного зустріли тіло Віталія Вільховського - молодого курсанта, що загинув після моторошної авіакатастрофи на Харківщині.

Віталій зміг вижити в авіатрощі, проте лікарі все одно не змогли врятувати молодика: опіки всього тіла й органів не залишали жодних шансів. Сьогодні ж з Віталієм прощалися на Меморіалі слави у Харкові.

Похорони проводитимуть у середу, 30 вересня, о 12:00, у його рідному селі Волиця Сокальського району.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

"Військовослужбовці повітряного командування "Захід" висловлюють глибокі та щирі співчуття близьким та рідним Віталія",- написало Повітряне командування "Захід" у соціальних мережах.

Нагадаємо, 27 вересня, у Львівському ліцеї імені Героїв Крут помолилися за загиблого в авіакатастрофі в Харківській області і провели в останній день.

Віталій був випускником ліцею імені Героїв Крут . Курсанти і співробітники ліцею принесли квіти і лампадки і поставили біля фотографії Віталія. Ніхто не стримував сліз і емоцій, тепло згадували хлопця.

Віталій хотів стати льотчиком. У його родині ніколи не було військових, хлопець самостійно прийняв рішення захищати рідну землю.

Ще коли Віталій навчався в ліцеї, поставив перед собою мету, він дуже хотів бути військовим льотчиком.

В коротенькому ролику сьогоднішнє прощання із загиблим в авіакатастрофі Віталієм Вільховим у ліцеї імені Героїв Крут. Саме там навчався юнак - випускник 2018 року. Вчителі кажуть, Віталій мріяв стати пілотом (у відео пір’яма мова, трохи більше ніж потрапило в телесюжет). І з цією метою хлопець вступив свого часу в військовий ліцей. Хотів випробовувати літаки. Мрія була такою близькою... Вічная пам’ять.

Geplaatst door Віка Балицька op Zaterdag 26 september 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше 7-річна дочка загиблого під Харковом штурмана писала татові СМС за хвилини до трагедії: "ніби передчувала"

Як повідомляв портал Знай.ua, сім'ї загиблих під Харковом курсантів отримають компенсації-1,5 мільйона за життя

Також Знай.ua писав, що українцям показали обличчя екіпажу і курсантів з Ан-26: ким були, і про що мріяли " герої неба"