У Львові жінка забарикадувалася в аптеці і погрожувала уламком скла собі та очевидцям.

Про це повідомили у пресслужбі патрульної поліції Львівської області.

Так, стало відомо, що у вівторок, 29 вересня близько 12-ї години, патрульні отримали виклик від працівників аптеки на вулиці Сихівській, про невідому, яка проникла в їхній кабінет. Зазначалося, що жінка забарикадувала вхідні двері столом.

Фото патрульної поліції


Коли правоохоронці прибули на місце пригоди, то помітили, жінку, яка тримала біля своєї шиї манікюрні ножиці. Відомо, що жінка з ознаками наркотичного сп’яніння розбила руками вікно і уламками скла погрожувала завдати шкоди собі та всім хто до неї наблизиться.

Фото патрульної поліції


Правоохоронцям вдалося затримати громадянку. На місце події викликали слідчо-оперативну групу Сихівського відділу поліції та швидку спеціалізовану допомогу. Згодом 43-річну львів’янку шпиталізували до спеціального закладу.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що поліція Тернополя розкрила деталі гучного вбивства завуча школи

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Хмельницькому мати народила і задушила дитину, щоб приховати від коханця

Також, "Знай.uа" писав, що під Києвом "гастролер" з Донецька розчленував господаря знімної квартири