Сім’ям загиблих в авіакатастрофі на Харківщині виплатять по 25 тисяч гривень.

Про це повідомили у пресслужбі Львівської облдержадміністрації.

Так, стало відомо, що сім'ям загиблих в авіакатастрофі на Харківщині виплатять по 25 тисяч гривень компенсації з обласного бюджету.

Варто нагадати, що 25 вересня біля міста Чугуїв на Харківщині в авіакатастрофі загинули 7 офіцерів та 19 курсантів Харківського національного університету повітряних сил ім. Кожедуба. Серед них було також і двоє мешканців Львівщини – Віталій Вільховий та Ростислав Булій.

Сім’ям загиблих в авіакатастрофі на Харківщині виплатять по 25 тисяч гривень


28 вересня прийнято рішення виплатити сім’ям цих двох загиблих курсантів по 25 тисяч гривень з обласного бюджету.

Львів'яни неоднозначно відреагували на таку новину в соціальних мережах.

"Для Батьків цих хлопців ніякі гроші не вгамують їх біль, дуже сумно", "Жах, загинуло стільки дітей, цвіт української нації, наше майбутнє і за це 25 тис., сором, нехай би кожен з тих, хто таке вирішив, відчув той біль матерів, які поховали своїх дітей!", "І що??? Куди їх пхати??? Оцінили життя у таку суму?? Ганьба..", "Сором це просто мало сказано", "А скільки чиновники своє життя б оцінили ? Жмоти", "Ганьба Козицькому", "Агов, люди, це гроші з місцевого бюджету лише для 2 родин. Від держави обіцяно всім і більше, а це додатково виходить. Не обурюйтесь, жодні гроші не компенсують людського життя", - такі коментарі зал шили користувачі мережі.

Скріншот

Скріншот

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше 7-річна дочка загиблого під Харковом штурмана писала татові СМС за хвилини до трагедії: "ніби передчувала"

Як повідомляв портал Знай.ua, сім'ї загиблих під Харковом курсантів отримають компенсації-1,5 мільйона за життя

Також Знай.ua писав, що українцям показали обличчя екіпажу і курсантів з Ан-26: ким були, і про що мріяли " герої неба"