Анастасія Глібова з народження страждала спінальною м'язовою атрофією. Дівчина не може ходити, навіть підняти чашку для неї великі труднощі. З кожним роком стан дівчини погіршувався.

Ще в дитинстві медики діагностували в Анастасії рідкісне генетичне захворювання. Незважаючи на всі складнощі дівчина росла щасливою і відкритою дитиною.

"Я відчувала себе звичайною дитиною, у мене було багато друзів і я не відчувала себе обділеною. Так, мені багато чого не було доступно, але від прогулянки з друзями ніколи не відмовлялася", - каже Анатасія.


Як і багато дівчат Анастасія мріяла про весілля і дітей, але з кожним роком її м'язи ставали все слабкішими. І у дівчини почався розвиватися сколіоз, хребет викривився настільки, що став здавлювати внутрішні органи. Саме тоді Анастасія зважилася на складну операцію, їй вживили в спину спеціальну підтримуючу конструкцію. Завдяки цьому мрія про дитину перестала здаватися нездійсненною.


Зі своїм майбутнім чоловіком Настя познайомилася на сайті знайомств. Кілька місяців вони тільки листувалися, дівчина боялася зустрічі з коханим, адже вона боялася, що інвалідний візок може його відлякати. Але незабаром вона зібралася з силами і все йому розповіла. Незабаром вони побачилися в кафе. На наступний день він прийшов до неї з двома букетами, один для дівчини, другий - для її мами.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще



Вони почали зустрічатися, а через деякий час настала довгоочікувана вагітність і весілля. І закохані почали готуватися до народження малюка. Зазвичай при такому діагнозі переривають вагітність, адже це дуже небезпечно для здоров'я мами, але Настя була налаштована рішуче. І дівчина благополучно народила дитину і так на світ з'явився хлопчик Гліб.


Зараз Глібу 5 років, і він вже допомагає мамі, але найбільше вони люблять разом кататися на інвалідному візку.

Мечта девушки со спинальной мышечной атрофией стать мамой исполнилась

Geplaatst door Счастливые родители op Dinsdag 22 september 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що маленький янголятко мучиться через рідкісну патологію, діагноз пролунав як вирок

Як повідомляв портал "Знай.ua" , кишечник прикарпатця з'їдає рак, любляча дружина благає про допомогу

Також, "Знай.ua" писав, що новонароджену принцесу розбив інсульт, мама ридає і молиться