Трирічній дівчинці з коронавірусом, яку рятують у Львові, терміново потрібна кров рідкісної групи.

Про це в Telegrame повідомив мер Львова Андрій Садовий.

Наразі у Львівській обласній дитячій лікарні продовжують рятувати трирічну дівчинку, яка інфікувалася коронавірусом. Зараз дитина перебуває на апараті штучної вентиляції легень і потребує переливання крові.

Коронавірус з Китаю, фото: Pixabay
Коронавірус з Китаю, фото: Pixabay


"Трирічна дівчинка, яка з COVID-19 лежить у Обласній дитячій лікарні на апараті штучного дихання, потребує переливання крові. Велике прохання до донорів з 4 групою, резус "+", звернутись до Львівського обласного центру служби крові на Пекарській, 65. Телефон центру: 0322 756 405", - йдеться у повідомленні.

Варто нагадати, що львівські лікарі намагаються врятувати трирічну дівчинку з Миколаївського району з ускладненнями від нового типу коронавірусу. Дитина вже 14 днів перебуває на штучній вентиляції легень в реанімації лікарні Охматдит. Це перша дитина в регіоні, і друга в Україні, до якої застосували такий метод лікування.

Нагадавши, в Україну поспішають 4 нових віруси, епідеміологи схопилися за голову.

Як повідомляв Знай. ua, Ковід в Україні пішов на відступ, медики святкують невелику перемогу.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Також Знай. ua писав, що симптоми Covid - 19 виникають саме в такому порядку: вмійте розпізнати хворобу.