У Львівській міській раді не виключають, що пандемія коронавірусу може стати на заваді старту будівництва заводу з переробки твердих побутових відходів в 2020 році.

Про це повідомляє інформаційний портал Еspreso.tv.

Так, у міській раді Львова зазначили, що терміни будівництва заводу, яке повинне розпочатися у 2020 році можуть дещо коригуватися. Такі зміни пов'язують з пандемію коронавірусу.

сміттєпереробний завод, скріншот
сміттєпереробний завод, скріншот
скриншот


Також будівництву заважає судовий процес: місцеві мешканці оскаржують містобудівні умови та обмеження на будівництво сміттєпереробного заводу.

Нагадаємо, на будівництво сміттєпереробного заводу та рекультивацію Грибовицького сміттєзвалища від Європейського банку реконструкції та розвитку та Фонду Східноєвропейського партнерства з енергоефективності та довкілля виділено 35 мільйонів євро. Договори підписали ще влітку 2018-го року. Тендер триває досі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Нагадаємо, раніше Кернес пообіцяв харків'янам " рай "у під'їздах перед виборами:" Побілимо, пофарбував"

Як повідомляє портал «Знай.uа» українцям показали оновлений парк Перемоги з висоти - другий Париж

Також «Знай.uа " писав, що мер вбухає в кілометрову доріжку 25 мільйоні