На трасі "Київ-Чоп" в селі Гамаліївка Львівської області стався дивний випадок. Водій перевантаженої фури, щоб піти від правосуддя у вигляді габаритно-вагового контролю, висипав щебінь прямо на проїжджу частину. Так чоловік хотів відкараскатися від штрафу.

Про це в середу, 23 вересня, повідомили в службі автомобільних доріг у Львівській області.

Незважаючи на прояв кмітливості, від штрафу це не врятувало. На водія склали адміністративний протокол, який передбачає штраф у розмірі від 17 до 34 тисяч гривень. Ще один штраф доведеться заплатити за відмову проходити контроль - суми ті ж.

Крім того, водієві фури виписали штраф у розмірі 340 грн, він також повинен був оплатити послуги екскаватора і додаткову вантажну машину, щоб прибрати висипаний щебінь з дороги. Ну що ж, не вийшло.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Тим часом у Дарницькому районі Києва водій фури відчув на собі міцність столичних доріг. Асфальт буквально провалився по колесах вантажника в понеділок, 21 вересня.

Раніше стало відомо, що працівники КП "Київтеплоенерго" почнуть виявляти аварійні місця в тепломережах за допомогою дронів. Про це повідомляє прес-служба комунального підприємства. Так, аеромоніторинг допоможе швидше побачити, де відбуваються втрати тепла, в якому стані знаходяться димові труби градирень, котелень, теплотрас повітряної прокладки. Всі результати будуть вносити в спеціальну геоінформаційну систему київських тепломереж.

Нагадаємо, закриті на карантин франківці знайшли себе в Forbes:"перші в рейтингу".