У Львові мешканці будинку просять не допустити другого Дрогобичу. Вони впевнені, що якщо й далі нічого не робити, то їх будинок може піти під землю.

Про це повідомляє інформаційний портал Четверта студія.

Так, мешканці львівського будинку на вулиці Золота, 12 налякані та б’ють на сполох. Вони переконані: якщо нічого не робити, їх будинок може піти під землю, так само як у Дрогобичі.

Фото: Четверта студія


“Забудовники “Інтегралбуд” і замовники “Патриаком” почали руйнувати наш будинок. У жовтні 2019 року вони почали руйнувати схил в 15 метрах перед нашим будинком, який знаходиться за адресою м. Львів, вул. Золота 12. Вони розкопали схил на глибину трьох поверхів будинку і почали бурити скважини під палі. За 10 місяців такої роботи наш старий будинок не витримав і по несучим стінам, по стінам в квартирах пішли тріщини і не маленькі, а великі тріщини, які прогресують. На тріщинах були встановлені маяки, які так само дали тріщини”, – розповів мешканець будинку Олег Дзюра.

Фото: Четверта студія


Зі слів мешканця, наступні 10 місяців, на відстані 15 м від вікон їх будинку працювала тяжка техніка, а саме бурова установка, яка струшувала будинок як при землетрусі.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Фото: Четверта студія


“Маємо докази, що тріщин не було і як вони з’явилися від такого відношення “Інтергалбуд” до сусіднього будинку, який знаходився в аварійному стані ще і до початку будівництва. Мешканцями будинку була замовлена незалежна експертиза, в якій позначено що будинок отримав пошкодження частково від руйнівної роботи забудовників, від вибухових робіт. Ніхто на це не реагує і нічого не робить, вони відтягують час, щоб поставили новий будинок, а потім “заднім числом” його оформити”, – розповідають мешканці будинку на вул. Золота, 12.

Фото: Четверта студія


Львів’яни обурені такою недбалістю та ігноруванням проблеми зі сторони місцевої влади й закликають допомогти їм, поки не стало надто пізно.

Раніше портал Знай.uа писав Андрій Пальчевський: Необхідно стежити, щоб бюджет розподілявся для людей правильно.

Також портал Знай.uа писав, що Кличко змусить киян тулитися в хрущівках ще 40 років.

Також портал Знай.uа писав, що у Кличка взялися за міст Патона, Шулявка перед очима: "Може впасти"