Підозрювана у сепаратизмі Неля Штепа стала кандидатом у мери Слов’янська.

Про це Неля Штепа повідомила на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.

Так, стало відомо, що колишня очільниця Слов’янська Неля Штепа офіційно зареєструвалась кандидаткою у мери. Зазначимо, що наразі вона юридично перебуває на лаві підсудних у справі про захоплення міста бойовиками так званої «ДНР».

Штепа, фото з вільних джерел
Штепа, фото з вільних джерел


“Рідні мої, тепер офіційно, я є кандидатом на посаду Слов’янського міського голови від “Партії миру і розвитку”,- написала Штепа у соціальній мережі Facebook.

Фото: Неля Штепа


Під своїм постом вона розмістила фото документа про реєстрацію її кандидатом в мери Слов’янська.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Родные мои, теперь официально, я являюсь кандидатом на должность Славянского городского головы от Партии Мира и...

Geplaatst door Неля Игоревна Штепа op Dinsdag 22 september 2020

Нагадаємо, раніше колишня міська голова Слов’янська Неля Штепа, яка є прихильницею «Сім'ї» Януковича, і відома своїми антисуспільними і скандальними вчинками та висловленнями планує балотуватися на цю посаду знову.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Неля Штепа виграла справу в Європейському суді з прав людини та отримала 3600 євро компенсації за порушення права на свободу.

Також "Знай.ua" писав, що скандальна Неля Штепа напоролася на гнів киян у супермаркеті, відео ганебної втечі подружки Путіна