У Польщі українець інсценував власну смерть і намагався отримати 7 мільйонів доларів. Поки всі думали, що він мертвий, чоловік подорожував Україною, Британією, Туреччиною та Кіпром.

Про це повідомляє інформацій портал Четверта студія.

Відомо, що мати 38-річного чоловіка Євгена П. в різних польських страхових компаніях розповідала, що її син нібито загинув через нещасний випадок у липні 2019 року — випав з човна у Київське водосховище. Вона також надала документальні підтвердження, що тіло знайшли через два місяці, а потім кремували.

польська поліція, скріншот з відео
польська поліція, скріншот з відео


Як зазначається, з жовтня 2018 року по січень 2019 року мати «загиблого» громадянина України пройшла 20 страхових компаній, де розповідала ту ж саму історію, вона просила компенсацію на загальну суму 7 млн доларів.

Правоохоронцям вдалося встановити, що чоловік отримав польське громадянство наприкінці 2018 року і використовував документи, на ім'я Eugeniusz P. Водночас він уклав договори страхування з 20 польськими страховими компаніями.

Але нещодавно правоохоронцям вдалося розсекретити шахрая, за це українцю загрожує до 10 років позбавлення волі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що в Івано-Франківській області пройшов суд над пенсіонеркою через дії її собаки.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, у Рівненській області загадково загинув підліток.

Також Знай.uа писав, що франківчанин через суд хотів відмовитися від дитини"з пробірки".