У Львові шукають рідних жінки, якій раптово стало зле на зупинці громадського транспорту

Про це у спільноті Варта-1 написала львів'янка Лєна Поплавська.

Так, стало відомо, що у неділю, 20 вересня у Львові на вулиці Патона на зупинці громадського транспорту раптово стало зле жінці. Очевидці та небайдужі громадяни викликали на місце пригоди бригаду швидкої допомоги.

Фото Лєна Поплавська


"Вулиця Патона. На зупинці жінці стало погано, забрала швидка. Можливо хтось впізнає, - написала Львівна Лєна Поплавська.

Медки госпіталізували пенсіонерку до найближчої лікарні. Наразі про рідних жінки нічого не відомо, тому їх розшукують аби передати їм львів'янку. Уважно придивіться до фото, можливо ви знаєте цю жінку або її рідних.

Нагадаємо, Знай писав, що українці зникають не тільки в мирних містах. Статистику щодо зниклих безвісти людей посилює війна на Донбасі.

Також Знай повідомляв, що в Дніпрі розшукують 33-річного чоловіка, який відправився в реабілітаційний центр, проте до нього так і не дістався.

Популярні новини зараз
Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Кого не мобілізують до армії: перелік професій Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що на Закарпатті розшукують пенсіонерку з сумними очима. 31.08.2020 року Ганна Юріївна пішла з дому і не повернулася по теперішній час.