У Львові правоохоронці затримали 18-річного юнака, який напав на одеситку.

Про це повідомляє інформаційний портал Гал-інфо.

Так, стало відомо, що у Львові патрульні затримали по гарячих слідах ймовірного зловмисника. Так, у Львові мешканка Одеси поверталася з весілля. Вийшовши з автомобіля на вулиці Хуторівка, жінка помітила невідомого, який приховує обличчя, після чого він пішов за нею.

Фото Національної поліції


Заявниця пришвидшила ходу і вдала, що розмовляє по телефону. Однак 18-річного юнака це не зупинило і він напав на 26-річну жінку. Зі слів потерпілої, невідомий почав вчиняти дії з метою скоїти насильство. Жінка почала відбиватися сумкою та тортом, відтак, їй вдалося втекти і потрапити в помешкання, в якому вона тимчасово проживає. Потерпіла одразу зателефонувала на лінію 102.

Фото Національної поліції


Патрульні 3 батальйону почали обстежувати прилеглі території і в сквері на вулиці Стрийській виявили згадану особу. Ним виявився львів'янин, який на даний час є підсудним за скоєння іншого злочину і раніше проходив по крадіжкам та грабежам.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу Сихівського відділу поліції. Потерпіла написала заяву.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Нагадавши, що банда невідомих хуліганів проникла до приватного бунідка 72-річного пенсіонера і за допомогою жорстокого катування дізнавалися де той ховає гроші.

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", правоохоронці Одеської області розшукують 11-річного Григорія Триколича, який у суботу не повернувся додому.

Також портал "Знай.ua" писав, що у Харкові безслідно зник черговий підліток, кілька тижнів тому не повернувшись додому.