Через величезний живіт 24-річна дівчина здавалася вагітною. Однак все виявилося зовсім інакше.

Про це повідомляє інформаційний портал Іn.ua.

До лікарів з лікарні міста Мехіко звернулася 24-річна дівчина. Лікарі, які оглядали пацієнтку, спочатку порахували її вагітної, настільки випирав її живіт. Однак сама хвора заперечувала цей факт. Дівчина розповіла, що ще зовсім недавно була досить повною. Вирішивши виправити становище, вона сіла на дієту і зайнялася спортом.

Фото: Іn.ua


Але її живіт попри все це не зменшувався, а навіть навпаки, почав збільшуватися. Після цього медики призначили їй ряд обстежень. Після цього з'ясувалося, причиною страждань дівчини була величезна пухлина яєчника. Робити операцію потрібно було якнайшвидше, бо вона збільшується в об'ємах.

Ерік Хенсон Віана, лікар, який керував операцією, зізнався, що про пухлини такого розміру він раніше тільки чув. Пізніше виявилося, що величезна кіста досягала півметра в діаметрі, а важила цілих 32 кілограми.

Фото: Іn.ua


Коли новоутворення видалили, живіт пацієнтки здувся як повітряна кулька. Операція тривала цілих п'ять годин. З моменту хірургічного втручання пройшло вже півроку, зараз пацієнтка вже повністю одужала і повернулася до нормального життя.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Фото: Іn.ua.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, в Україні вперше провели важку операцію: 30 лікарів, 23 донори і 4,5-кілограмова пухлина.

Як повідомляв "Знай.ua", ковід в Україні втрачає сили, є добрі новини-МОЗ оновило статистику на 20 вересня. Всього в Україні з початку епідемії видужали вже 77 512 пацієнтів.

Знай.ua писав, молитва за упокій православних воїнів: за всіх, хто поклав життя за віру і Батьківщину.