У Львові, на проспекті Чорновола, 67, промишляє агресивна жебрачка з тваринами. Про це написали очевидці у спільноті «Варта 1» у соціальній мережі Facebook.

За словами містян, літня жінка постійно змінює тварин, із якими жебракує. Вони нагадують, що в місті діє п. 2.4.8 ухвали 6225 Львівської міської ради, відповідно до якої жебрацтво з тваринами заборонено.

«На руках молоді тварини, щоразу нові. Мені небайдужа доля тварин. Викликала поліцію неодноразово (до вчора 5 викликів, 4 рази приїхали, 3 заяви прийняли), але жебрачка почувається безкарно. Вчора поліція вже була на проспекті Чорновола - боролися з стихійною торгівлею, і з жебрачкою, кажуть, "говорили", проте нікуди вона не ділась», - пише автор посту.

Додають, що жебрачка поводиться агресивно – на людей «лається нецензурнойною лексикою, може нацькувати собаку».

Фото: "Варта 1"
Фото: "Варта 1"

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки
Показати ще

Фото: "Варта 1"
Фото: "Варта 1"

«Вчора на вулиці жебрачка впізнала мене з попередніх викликів поліції, підбігла, і в присутності великої кількості перехожих і поліції накинулась на мене з палицею, погрожувала фізичною розправою. Я підійшла до поліції з проханням вжити заходів, натомість мені запропонували дзвонити на 102, а жебрачці дали піти геть. Через півгодини приїхав патруль, взяли нову заяву, порадили не ходити цією вулицею», - додає постраждала.

«Я її постійно бачу на Галицькім перехресті з різними собаками», «Вона ще та спортсменка. Як приходить поліція - бідкається на те, що інвалід, а як підійдеш спитати, куди діваються тварини - палицею вдарить, дожене і ще раз вдарить», - розповідають львів’яни.

«Бізнес процвітає, мабуть досить непогано. А процвітає він завдяки довірливим людям», «Подібна на мужика- зека, а не на бідну бабулю», - додають коментатори.

Нагадаємо, що під Запоріжжям жебрачка їздить "на роботу" на елітному авто.

Як повідомляв портал "Знай.uа", дивний таксист запхав бездомного в багажник, щоб викупати на автомийці.

Також, "Знай.uа" писав, що у Києві нахабна жебрачка ткнула ф*к в обличчя пасажирам метро.