У місті Кропивницький ветерани полку АЗОB, 3 полку, 55 артилерійської бригади та інших підрозділів провчили знахабнілого водія маршрутного автобуса, який образив їхнього побратима. Про це розповіли у львівській спільноті «Варта 1» у соцмережі Facebook, посилаючись на повідомлення кропивницького «Нацкорпусу».

Зазначається, що колишні військові провели акцію на кінцевій зупинці маршруту №113: одразу 18 ветеранів Антитерористичної операції сіли в маршрутку на початку маршруту, скориставшись своїми правами на пільговий проїзд у громадському транспорті.

Автори повідомлення додають, що у порушенні прав ветеранів помічали водіїв 5,21,44,55,113 маршрутів. У «Нацкорпусі» пообіцяли, що подібні акції протесту будуть здійснювати і надалі.

Фото: Нацкорпус
Фото: Нацкорпус

Фото: Нацкорпус
Фото: Нацкорпус

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Фото: Нацкорпус
Фото: Нацкорпус

«Молодці, але це доволі сильно є палкою з двома, а то і більше кінцями. Ніхто не йде в дорогий ресторан, чи в дорогий бутік, провчити бидлоту в дорогому закладі, завжди відриваються на тих, хто попростіше», - вважає дехто з львів’ян.

«То треба ще власника маршруту так провчити, а заодно і міську владу», «Молодці.!!!! У Львові також необхідно провести таку акцію», - зазначають містяни.

Нагадаємо, раніше Багатодітна мама ледь не рознесла маршрутку через "не той папірець": хто і коли має право на безкоштовний проїзд

Як повідомляє портал «Знай.uа» В Україні подорожчає проїзд і зникнуть маршрутки через реформу Кабміну

Також «Знай.uа " писав, що В Україні злетять ціни на маршрутки-перевізники назвали терміни