У Львові п‘яна жінка відвела дитину у садочок і забула, дівчинку шукали всі поліцейські підрозділи міста.

Про це повідомили у поліції Львівщини.

Так, у Львові правоохоронці розшукали «безвісно зниклу» чотирирічну дівчинку в дитячому садочку. Про зникнення дитини правоохоронцям повідомила її матір, яка перебувала у стані алкогольного сп’яніння.

За словами матері, вона на декілька хвилин відволіклась та втратила дівчинку з поля зору, коли та каталась на самокаті. Жінка зауважила відсутність дитини та спершу намагалась розшукати її самостійно, а коли це їй не вдалось — звернулась по допомогу в поліцію.

Фото Національної поліції Львова


Правоохоронці оперативно приступили до пошуків дитини. Невдовзі правоохоронці розшукали дитину — весь цей час вона перебувала у дитячому садку, куди зранку її привели батьки. На момент виявлення дівчинка спала у своєму ліжечку в дитячій групі.

З матір’ю, у якої були виявлені ознаки алкогольного сп’яніння, поліцейські провели профілактичну бесіду, окрім того, на неї складено протокол про адміністративне правопорушення відповідно до ст. 183 (завідомо неправдивий виклик спеціальних служб) та ст. 184 (невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Під Львовом зниклу школярку знайшли в страшному місці, можна знімати фільм жахів

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

Як повідомляє портал «Знай.uа» Під Києвом зник 15 - річний підліток з рідкісним ім'ям-з собою взяв велосипед

Також Знай.uа писав, що На Буковині таємниче зник вихованець інтернату - ні батька. ні матері