Зайва вага ледь не вбив молоду американку, яка до 23 років важила 300 кілограм. Але дівчина взяла себе в руки, щоб повернуться до нормального життя їй вдалося схуднути на 200 кілограм.

Ембер Рахді страждала від надмірної ваги з раннього дитинства. У п'ять років вона важила 72 при нормі для такого віку - 18 кілограм. Дівчина була залежна від їжі і вона постійно відчувала голод, до 23 років ситуація з надмірною вагою стала критичною, її вага досягла майже 300 кілограм.


Дівчина практично не входила з дому, вона кинула навчання і не могла знайти собі роботу. Їй доводилося жити з батьками, тому що самостійно вона не могла навіть помитися. Через надмірне вагу дівчині було важко ходити, тому вона пересувалася на інвалідному візку.


У 2014 році у Ембер почалася жорстка боротьба із зайвою вагою. Дівчина худла під наглядом лікарів, а також хірурги зменшили її шлунок до розміру м'яча, що і стало початком нового життя. Дівчина переглянула свій раціон і почала готувати корисну їжу, а також займатися спортом. Так дівчині вдалося схуднути на 200 кілограм, але це ще не кінець.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити Нові тарифи на воду та каналізацію: за кожен кубометр – 86 гривень Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Після схуднення Ембер стала зіркою соціальних мереж, там вона ділиться новинами свого життя, а також розповідати підписникам про схуднення і правильне харчування.

Американка, которая к 23 годам весила 300 кг, оказалась на границе жизни и смерти. Но девушка взяла себя в руки, а результат удивил всех.

Geplaatst door С позитивом по жизни op Woensdag 16 september 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що маленький янголятко мучиться через рідкісну патологію, діагноз пролунав як вирок

Як повідомляв портал "Знай.ua" , кишечник прикарпатця з'їдає рак, любляча дружина благає про допомогу

Також, "Знай.ua" писав, що новонароджену принцесу розбив інсульт, мама ридає і молиться