Хасиди намагаються прорватися через Житомирщину і Рівненщину до Умані, щоб відсвяткувати новий рік.

Про це повідомляє ТСН.

Також тисячі хасидів залишаються біля пропускного пункту «Нові Яриловичі» в очікуванні дозволу перетнути кордон. Зазначимо, що кордон закрили ще вчора за рішенням уряду. Сьогодні пропускають лише спецавтомобілі. Туди ж на гелікоптері прилетів й перший заступник голови прикордонної служби, який інспектуватиме ситуацію.

Скріншот відео ТСН


Деякі з прочан вирушили в обхід закритого пункту – в бік Житомирської та Рівненської області, що спровокувало, своєю чергою, значні затори й фактично зупинку руху транспорту.

Наразі прикордонники охороняють кордон у посиленому режимі. Метою таких заходів є недопущення будь-яких провокацій, нестандартних ситуацій та запобігання незаконному проникненню в Україну груп іноземців.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Раніше повідомляли, більше тисячі хасидів намагаються прорватися в Україну через Білорусь-Нацгвардія і прикордонники напоготові.

Як повідомляв Знай.uа, на Закарпатті підліток влаштував криваву різанину в магазині-медики не врятували молодого чоловіка.

Знай.uа писав, дружина і найкращий друг насадили запорожанина на шампур - відпочинок перетворився на фільм жахів.