З приходом осені на всій території України відчутно знизилася температура повітря. Зараз вночі спостерігається прохолодна погода, а вдень ще світить ясне сонечко. Проте синоптики зазначають, що незабаром на Львівщини очікуються заморозки.

Про це попередив Львівський регіональний центр з гідрометеорології.

Так, стало відомо, що у четвер, 17 вересня, вдень по місту Львову будуть пориви північно-західного вітру 15–20 м/с, а упродовж 18–19 вересня вночі на поверхні ґрунту очікуються заморозки 0–2 °С.

Погода, фото Знай.ua
Погода, фото Знай.ua


По території Львівської області у четвер вдень також місцями обіцяють пориви північно-західного вітру 15–20 м/с.

А 18–19 вересня — вночі подекуди на поверхні ґрунту, 19 вересня також у повітрі — заморозки 0–3 °С. Мешканців просять зважати на прогноз погоди й бути обережними.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження. Вчені заявляють, що це в першу чергу пов'язано з глобальним потеплінням, яке буде ставати сильнішим і сильнішим.

Як повідомляв портал Знай.uа, погода в Україні залишатиметься літньою до середини вересня з окремими вторгненнями холодних повітряних мас.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Також повідомлялося, що погода в Україні на 17 вересня нарешті схожа на осінь