У Львові в одному з мікрорайонів сталася дика НП, 9-річна дівчинка випала з дев’ятого поверху.

Про це повідомляє інформаційний портал “Zaxid.net”.

Так, стало відомо, що у Львові 9-річна дівчинка випала з вікна 9 поверху багатоповерхівки на Сихові. Зазначається, що нещасний випадок трапився 16 вересня, о 18:30 годині, на проспекті Червоної Калини.

швидка допомога / скріншот з відео
швидка допомога / скріншот з відео


На місце пригоди оперативно викликали бригаду швидкої медичної допомоги. Але медикам врятувати дитину не вдалося, дівчинка померла дорогою в лікарню у кареті швидкої допомоги.

«Виїжджала слідчо-оперативна група. Відкрито кримінальне провадження за ст. 166 ККУ (злісне невиконання обов’язків по догляду за дитиною)», — повідомила речниця поліції Львівщини Світлана Добровольська.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року
Показати ще

Нагадаємо, раніше У лісі під Києвом знайшли чоловіка в петлі, копи оточили територію

Як повідомляє портал «Знай.uа» Легендарний міст Кохання перетворився на "прокляте місце", українці в жаху: "чотири смерті за рік"

Також Знай.uа писав, що Звірство найріднішої людини штовхнуло жінку на самогубство: "її голос тремтів"