Президент України Володимир Зеленський з робочим візитом приїде на Львівщину.

Про це повідомляє інформаційний портал Твоє місто.

Так, у четвер, 17 вересня, на Львівщину з робочим візитом приїде президент Володимир Зеленський. Вранці він відвідає Яворівський полігон, де стартували військові навчання «Репід Трайдент-2020».

Зеленський, фото сайт Президента
Зеленський, фото сайт Президента


Після цього президент Зеленський відправиться до Львова. Він відвідає SoftServe, де передбачений підхід до преси. А о 15.00 у Митрополичих садах Володимир Зеленський представить свою команду на місцевих виборах та стратегію розвитку Львівщини.

Наразі це всі відомості про програму президента у Львові. Також на цей час поки немає жодної інформації про перекриття руху транспорту через візит президента до Львова.

Раніше портал Знай.uа писав про те, що медик потужно звернулася до українців у розпал пандемії, комок у горлі: "Не вірите?"

Також портал Знай.uа писав, що чернівецький архієпископ Онуфрій захворів коронавірусом, священика рятують у реанімації

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Також портал Знай.uа писав, що хворий Кернес стане сусідом Навального в німецькій клініці – стан важкий