Комунальники Рівненської області продемонстрували дива кмітливості всій Україні. Міст на дорозу національного значення, що веде до білоруського кордону через річку Горинь, потребував термінового ремонту. Величезну вибоїну, що не давала водіям нормально їздити, залатали... старим одягом. На ремонт з бюджету виділили 13 млн гривень. Підрядник, що займався ремонтом, зник у невідомому напрямку.

Міст закрили на ремонт два роки тому, і на цей час облаштували поруч переправу. Згодом комунальники відкрили міст, а поліція - кримінальну справу, повідомляє ТСН.

Інженеру, який поставив підпис під актом прийому робіт, дали два роки умовно. Але на цьому слідство не завершилося. Правоохоронці шукають зниклого підрядника, обраного через тендер. Завдані збитки будут стягувати у судовому порядку, бо міст, очевидно, відремонтованим вважати не можна.

У Службі автодоріг запевняють, що міст обвалитися не може, проте цілком здатен пошкодити автівку чи пробити колесо.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Нагадаємо, Знай писав, що в Тернополі подружня пара змогла змінити невеликий куточок міста до невпізнання. Вони на місці витверезника і звалища створили квітник і розарій.

Також Знай повідомляв, що в Києві може з'явитися завод, на якому будуть утилізувати сіли батарейки. Наразі завершується створення регіонального плану управління відходами, та обговорення з представниками Міністерства екології.

Нещодавно Знай передавав, що волонтер з Івано-Франківська зібрала пластикові кришечки і оплатила операції десяткам українських захисників, які отримали поранення на Донбасі. Вже 6 років кришечки від пластикових пляшок збирає вся країна.