Президент України Володимир Зеленський приїде у Львівську область у четвер, 17 вересня.

Про це порталу Тvoemisto повідомили власні джерела.

Глава держави, зокрема, навідається на Яворівський полігон. Саме зараз там проходять військові навчання "Репід Трайдент-2020", на яких зберуться близько 4 тисяч військовослужбовців з 9 країн світу.

Наразі офіційної інформації про те, якою буде програма візиту, на ресурсах президента не оприлюднили.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати
Показати ще

Президент України Володимир Зеленський готується приїхати з візитом на Прикарпаття. Із джерел видання стало відомо, що Володимир Зеленський планує приїхати з діловим візитом в Івано-Франківську область. Поїздка глави держави запланована на 18 вересня.

Один з останніх брифінгів народних депутатів України, що відбувся в кулуарах Парламенту, став "жорстким резюмуванням" річного президенства Володимира Зеленського. Висновки стосувалися переліку вкрай важливих для країни аудитів, обіцяних президентом України ще у 2019 році, але й досі так і невиконаних. Тут сплив і необґрунтований розподіл "коронавірусного фонду", і загроза всеукраїнської черги аварійних обвалів "зношених" будинків, і стрімке зростання платіжок на фоні рекордного падіння ціни на газ. А "родзинкою" стала пафосно заявлена в Офісі президента, але у подальшому "зникла", ретельна перевірка сумнівних витрат з бюджету Києва – зокрема, розподілу коштів столичним мером Віталієм Кличком та його командою. Подробиці дізнавалися Знай.ua.