У Львові після ремонту вулиці Коперника з цієї вулиці зникла бруківка з Чорних Альп, натомість вулицю забрукували залишками бруківки різних видів і ґатунків з вулиць міста.

Про це повідомили у спільноті Лев Данилович Львівський у соціальній мережі фейсбук.

У Львові вулиця Коперника до так званого «капітального» ремонту була забрукована чорною базальтовою прямокутною бруківкою з Австрійських Альп. Після ремонту на вулиці можна спостерігати шматки неправильної форми та осколки різноколірного сміття.

Фото: ФБ/Лев Данилович Львівський

Фото: ФБ/Лев Данилович Львівський


"Тобто вибракувані залишки різних видів і ґатунків бруківки з різних вулиць Львова. Які зараз заасфальтовані. Ціла – тобто якісна бруківка зникла з наших вулиць – за те активно появляється в містах Європи, які дбають за своє історичне обличчя.

А ще гляньте на ось ту позорну так звану «велодоріжку» яка розпочинається ніде і так само раптово закінчується нігде….. тобто ця поломка довжиною 300 метрів зроблена виключно для того, щоб забрати (вкрасти) історичну бруківку і закупити «Катеринки» штучну бруківку з заводу Катерини Заєць – дружини мера Садового. Тобто нас з вами обікрали кілька разів!", - сказано у повідомлення.

Фото: ФБ/Лев Данилович Львівський

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Коперника вулиця у Львові, до «капітального» ремонту була забрукована чорною базальтовою (правильної форми) прямокутною...

Geplaatst door Лев Данилович Львівський op Maandag 14 september 2020

Нагадаємо, Знай писав, що в Тернополі подружня пара змогла змінити невеликий куточок міста до невпізнання. Вони на місці витверезника і звалища створили квітник і розарій.

Також Знай повідомляв, що в Києві може з'явитися завод, на якому будуть утилізувати сіли батарейки. Наразі завершується створення регіонального плану управління відходами, та обговорення з представниками Міністерства екології.

Нещодавно Знай передавав, що волонтер з Івано-Франківська зібрала пластикові кришечки і оплатила операції десяткам українських захисників, які отримали поранення на Донбасі. Вже 6 років кришечки від пластикових пляшок збирає вся країна.