На Львівщині шукають чоловіка, який їхав з заробіток та загадково зник.

Відповідне оголошення розмістила Катя Копійка у спільноті “Моя Львівщина” у Facebook.

Так, на Львівщині розшукують Козара Тараса Вікторовича 28.03.1994 року народження. Зазначається, що чоловік їхав з Польщі, проте до дому так і не потрапив.

Козар Тарас


“Розшукується Козар Тарас Вікторович, Громадянин України Львівської обл, Самбірського р-н., с. Монастирець. Вже чотири тижні не виходить на зв’язок. Повертався додому з Польщі з міста “Буско-Здруй”, з вокзалу. Їхав рейсовим автобусом на Самбір, але на кордоні Шегинів-Мидика з невідомих причин вийшов з автобуса” – йдеться у оголошенні.

Уважно придивіться до фотографії, якщо ви бачили цього чоловіка чи знаєте щось про його місцеперебування, то прохання повідомити про це на спеціальні лінію 102. Важлива будь-яка інформація, адже на кону життя та здоров'я чоловіка.

Нагадаємо, Знай писав, що українці зникають не тільки в мирних містах. Статистику щодо зниклих безвісти людей посилює війна на Донбасі.

Також Знай повідомляв, що в Дніпрі розшукують 33-річного чоловіка, який відправився в реабілітаційний центр, проте до нього так і не дістався.

Популярні новини зараз
Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення "Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям
Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що на Закарпатті розшукують пенсіонерку з сумними очима. 31.08.2020 року Ганна Юріївна пішла з дому і не повернулася по теперішній час. Місцезнаходження її поки невідоме.