Відома телеведуча Ольга Фреймут трепетно привітала Аллу Мазур з Днем народження та зізналася, що вона для неї є прикладом у всьому.

Про це Ольга Фреймут написала на своїй сторінці в соціальній мережі Іnstagram.

"Особливий день. В Алли Мазур, яка для мене є еталоном у всьому, сьогодні День народження. Обличчя України - мудра, ніжна, витончена, стильна, впевнена і нерукотворна. Люблю і бажаю здоров’я та величезного щастя", - написала Фреймут.


Сама ж Алла Мазур на своїй сторінці в Іnstagram написала що, те що вона жива - це найбільше досягнення за цей рік. За цей рік вона отримала ще більше свободи та побачила себе нову.

" Я жива - і це найбільше досягнення року минулого. Постояла подумки на краю - і отримала ще більше внутрішньої свободи. Побачила себе нову - і відчула, що цією свободою можна поділитися) І підтримати інших.

В цьому номері «Marie Claire» - моє послання тим, хто вчиться сміливості: приймати себе – і любити себе – і в біді, і в радості. Хто наважується змінити життя - після онкології. Йде вчитися танцям. Йде на йогу. Починає медитувати. Наповнює себе любов’ю. Бо тільки так – зможемо поділитися нею з іншими. Не бійтеся змін. Повірте у себе і свої сили. Довіртеся Небу", - написала Алла Мазур.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, син Алли Мазур став блондином, ведуча розповіла, як наважилася: "Це пошук себе і внутрішній бунт"

Як повідомляв портал "Знай.ua", Лорак показала ту саму маленьку чорну сукню: така має бути у кожної красуні

Також "Знай.ua" писав, що Руслана знайшла "портал у вічність" між морем і небом: навіть час завмирає