У Львові водій Renault Kangoo збив пішохода, чоловіка госпіталізували з травмами.

Про це повідомили у пресслужбі патрульної поліції Львівської області.

Так, стало відомо, що у Львові сталася дорожньо-транспортна пригода з потерпілими близько 22-ї години на перехресті вулиць Мазепи — Миколайчука.

Скріншот


“76-річний водій автомобіля Renault Kangoo здійснив наїзд на 46-річного пішохода. Чоловіка шпиталізували.” – повідомили у поліції.

Також львівські правоохоронці опублікували відео з реєстратора, на якому зафіксований момент наїзду.

Для довідки, нагадаємо правила дорожнього руху для пішоходів:

Пункт ПДР 4.14 . Пішоходам забороняється:

a)Виходити на проїзну частину, не впевнившись у відсутності небезпеки для себе та інших учасників руху;

б)раптово виходити, вибігати на проїзну частину, в тому числі на пішохідний перехід;

в)допускати самостійний, без нагляду дорослих, вихід дітей дошкільного віку на проїзну частину;

г)переходити проїзну частину поза пішохідним переходом, якщо є розділювальна смуга або дорога має чотири і більше смуг для руху в обох напрямках, а також у місцях, де встановлено огородження;

ґ)затримуватися і зупинятися на проїзній частині, якщо це не пов’язано із забезпеченням безпеки дорожнього руху;

д)рухатися по автомагістралі чи дорозі для автомобілів, за винятком пішохідних доріжок, місць стоянки і відпочинку.

Водіїв, наближаючись до пішохідних переходів просять знизити швидкість.

Подробиці нічного наїзду на пішохода. Відео 18+

Подробиці нічного наїзду на пішохода. Відео 18+ Якщо маєте можливість, то перегляньте це відео. Висновки кожен з вас зробить самостійно. Це ДТП з потерпілими, яка трапилася вчора близько 22-ї години на перехресті вулиць Мазепи — Миколайчука. 76-річний водій автомобіля Renault Kangoo здійснив наїзд на 46-річного пішохода. Чоловіка шпиталізували. Ми ще раз нагадуємо правила дорожнього руху для пішоходів: Пункт ПДР 4.14 Пішоходам забороняється: a)Виходити на проїзну частину, не впевнившись у відсутності небезпеки для себе та інших учасників руху; б)раптово виходити, вибігати на проїзну частину, в тому числі на пішохідний перехід; в)допускати самостійний, без нагляду дорослих, вихід дітей дошкільного віку на проїзну частину; г)переходити проїзну частину поза пішохідним переходом, якщо є розділювальна смуга або дорога має чотири і більше смуг для руху в обох напрямках, а також у місцях, де встановлено огородження; ґ)затримуватися і зупинятися на проїзній частині, якщо це не пов’язано із забезпеченням безпеки дорожнього руху; д)рухатися по автомагістралі чи дорозі для автомобілів, за винятком пішохідних доріжок, місць стоянки і відпочинку. Водії, наближаючись до пішохідних переходів знизьте швидкість. Пам'ятайте, одна мить може змінити життя кількох сімей! Підписуйтеся на наші сторінки в соціальних мережах: Телеграм: https://t.me/lvivpatrolpolice Інстаграм: https://www.instagram.com/lvivpatrolpolice?r=nametag Ютуб: https://m.youtube.com/channel/UCR9Zt4fbiAIDX02kYtUIcFg Твіттер: https://twitter.com/PressLviv?s=09 #ПорядокЦеТи #lvivpolice #патрульнаполіція

Geplaatst door Патрульна поліція Львівської області op Dinsdag 15 september 2020

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, у Харкові дружина радника голови Сумської облдержадміністрації влаштувала п'яну ДТП. Дівчина за кермом Audi A3 врізалася в припарковану Honda і перекинулася.

Як повідомляв портал Знай.uа, на автодорозі "Львів-Ужгород" сталася жахлива ДТП: водій не впорався з керуванням і протаранив двох комунальників, які ремонтували дорогу. Один з працівників загинув, другий отримав травми, його госпіталізували.

Також портал Знай.uа писав, що під Києвом соратниця Зеленського збила дитину на шаленій швидкості, цинізм зашкалює: "Я тебе бл**ь, с**а урою".