У центрі Львова несподівано помер чоловік. Зазначається, що львів'янину стало погано і в результаті цього він помер.

Про це повідомляє Ігор Зінкевич у спільноті Варта-1.

Так, стало відомо, що у понеділок 14 вересня на площі Ринок помер чоловік. На місце пригоди оперативно прибув наряд патрульної поліції та бригада швидкої допомоги.

Фото: Варта-1


Свідки події розповіли, що чоловікові стало погано, він взявся за серце і упав. Очевидці спробували надати першу медичну допомогу, але на жаль швидка допомога їхала довго, тому їм не вдалося допомогти львів'янину.

Фото: Варта-1


Зазначається, що на момент приїзду швидкої, пульс ще був, але на жаль не вдалось врятувати чоловіка. Наразі встановлюються всі обставини та причини події.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Нагадаємо, у Петриківському пансіонаті, де живуть пенсіонери, виявили спалах коронавірус. На даний момент захворіли 64 людини. В установі проживає всього 160 осіб.

Також Знай повідомляв, що у Тернополі пенсіонер випав з балкона і загинув. При цьому вдома була його колишня дружина, яка допомагала йому по господарству.

Нещодавно Знай передавав, що знайшлася зникла дівчина-підліток. Її виявили в заброженій будівлі рідного села.