На Львівщині шукають родичів чоловіка, якого знайшли у лісі.

Про це у спільноті Варта-1 у соціальній мережі фейсбук написала Oleksandra Yavorska.

Так, на Львівщині шукають родичів Тараса Кушки. Зазначається, що чоловік живе в лісі неподалік села Вихопні Львівської області. Як чоловік потрапив до лісу - невідомо.


"Він просить допомогти йому, людина не може жити в лісі...йде до зими. Не наркоман, не алкоголік........
Якщо є адекватні пропозиції, пишіть", - зазначила у дописі Oleksandra Yavorska.

Якщо ви знаєте родичів цього чоловіка, то прохання повідомити про це. Важлива будь-яка інформація, адже на кону його життя та здоров'я.

Нагадаємо, Знай писав, що українці зникають не тільки в мирних містах. Статистику щодо зниклих безвісти людей посилює війна на Донбасі.

Також Знай повідомляв, що в Дніпрі розшукують 33-річного чоловіка, який відправився в реабілітаційний центр, проте до нього так і не дістався.

Нещодавно Знай передавав, що на Закарпатті розшукують пенсіонерку з сумними очима. 31.08.2020 року Ганна Юріївна пішла з дому і не повернулася по теперішній час. Місцезнаходження її поки невідоме.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще