У Львові на одній з вулиць міста найшли маленьку дитину, тепер правоохоронці намагаються розшукати її батьків.

Про це повідомила головна речниця патрульної поліції Львівської області, Катерина Рибій.

Так, стало відомо, що у понеділок, 14 вересня патрульні виявили дитину на вулиці Виговського 32 навпроти ЦНАП.

Фото патрульної поліції


“Дівчинка каже, що їй 5 років називається чи то Оля, чи то Поля. Погано говорить, не може сказати більше жодної інформації. Пошуки рідних поки не дали результату. Якщо ви знаєте цю дитину, або ж її батьків — телефонуйте за номером телефону 102.” – йдеться у повідомленні.

Фото патрульної поліції


Станом на 12:10 батьків дівчинки встановили. Однак, виявилося, що сім'я перебуває на обліку. Через те, що батьки не належно доглядали за дитиною, дівчинку відвезуть в притулок.

Батьків малечі правоохоронці притягнуть до відповідальності за неналежний догляд за дитиною.

Популярні новини зараз
Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, Знай писав, що українці зникають не тільки в мирних містах. Статистику щодо зниклих безвісти людей посилює війна на Донбасі.

Також Знай повідомляв, що в Дніпрі розшукують 33-річного чоловіка, який відправився в реабілітаційний центр, проте до нього так і не дістався.

Нещодавно Знай передавав, що на Закарпатті розшукують пенсіонерку з сумними очима. 31.08.2020 року Ганна Юріївна пішла з дому і не повернулася по теперішній час. Місцезнаходження її поки невідоме.