У підручнику Української мови 3 класу рекламують львівську кав‘ярню.

Про це у соціальній мережі повідомив львів'янин Євгеній Лобанов.

Так, у підручниках Української мови 3 класу помітили рекламу львівської кав'ярні. Там на прикладі кав‘ярні “Львівської копальні кави” пояснюють значення слова “кав‘ярня”. Українці переконані, що такий хід не що інше, як реклама закладу.

Фото: Євгеній Лобанов/ФБ


До того ж у згаданому підручнику є реклама води “Моршинська”. Цей факт не на жарт обурив українців, вони зазначають, що рекламі торговельних марок у шкільних підручниках не місце.

Скріншот


“Лише мені здається, що реклама моршинської в підручнику Української мови 3 класу – це ну ні в які рамки…”, – зазначив у фейсбук Євгеній Лобанов.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Скріншот

Скріншот

Скріншот

Раніше портал Знай.uа писав, що МОН хоче саджати вчителів: хто і за що може опинитися за ґратами.

Як повідомляв портал Знай.uа, виховательку дитячого садка застукали за мерзенним заняттям з дітьми: "Хапала за руки і смикала за волосся".

Також портал Знай.uа писав, що історія дівчинки "без дитинства" із Чернівців змусила українців ридати: "Гарує на городі та годує свиней, щоб врятувати паралізовану маму".