Львів'янка, яка довгий час бореться онкологією вирішила допомагати жінкам, які опинилися в такій же ситуації. Для цього вона виготовила бандіанки.

Про це повідомляє ТСН.

Львів'янка Діана вже понад рік бореться з онкологією. За час лікування жінка втратила все своє волосся, тому з другом стилістом вирушила на пошуки перуки. Жінка згадує, що найдешевша яку можна було б носити коштувала від тисячі гривень, але тоді було літо і носити її було надто спекотно.

Скріншот


Саме тоді її друг запропонував придбати трохи матеріалу та власноруч пошити бандіану яка стане хорошою альтернативою перуці. Львів'янка погодилася і відтоді вони почали виготовляти такі не лише для неї, а й для онкохворих жінок.

Скріншот


Львів'янка каже, перевага таких бандіанок у тому, що жінка щодня зможе змінювати стиль та колір волосся. Для виготовлення бандіанок львів'янка використовує штучне волосся, бо догляд за ним простіший. Одна така бандіанка коштує 350 гривень, гроші від продажу львів'янка скеровує на благодійність.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Львів'янка вигадала стильну альтернативу перуці для жінок, які через хворобу втратили волосся

Стильна альтернатива перуці. Львів'янка, яка бореться з онкологією, вирішила допомагати іншим жінкам, які через цю хворобу втратили волосся. Адже традиційна перука - дорога і не зручна, надто у спеку. Замість неї пропонує бандіану. Що це - у сюжеті.

Geplaatst door ТСН op Zaterdag 12 september 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що кишечник прикарпатця з'їдає рак, любляча дружина благає про допомогу

Як повідомляв портал "Знай.uа", маленьку принцесу спалює агресивний рак, батьки благають про допомогу

Також, "Знай.uа" писав, що у Дніпрі рятують трирічну дівчинку, яка ледь не згоріла живцем