На Львівщині розшукують безвісти зниклу неповнолітню дівчину, яка вийшла з дому та не повернулася.

Про це у спільноті Варта-1 повідомив Ігор Зінкевич.

Так, радехівським відділенням поліції Червоноградського ВП ГУНП у Львівській області встановлюється місце знаходження неповнолітньої Омелян Тетяни, 2006 року народження, жительки села Стоянів, Радехівського району. Відомо, що дівчина вийшла з дому 12 вересня та до теперішнього часу не повернулася.

Омелян Тетяна


Мобільний телефон із собою дівчина не взяла. Останній раз її бачили близько 04.00 год., 13.09.2020 року, на зупинці в с. Стоянів, вона була з друзями.

Особливі прикмети зниклої: зріст приблизно 175 см, середньої тілобудови, волосся русяве, довге. Була одягнута в сіру футболку, чорні штани.

Уважно придивіться до фото, якщо ви бачили цю дівчину знаєте щось про її місцеперебування, то прохання повідомити про це на спеціальну лінію 102. Важлива будь-яка інформація, адже на кону життя та здоров'я неповнолітньої.

Нагадаємо, Знай писав, що українці пропадають не тільки в мирних містах. статистику по зниклих безвісти людям посилює війна на Донбасі. Потужні бойові дії 2014 року стали причиною для зникнення безлічі молодих чоловіків.

Також Знай повідомляв, що в Дніпрі розшукують 33-річного чоловіка, який відправився в реабілітаційний центр, проте до нього так і не дістався.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що на Закарпатті розшукують пенсіонерку з сумними очима.