У Львові розшукують безвісти зниклого чоловіка, який вийшов з дому та не повернувся.

Про це у спільноті Варта-1 у соціальній мережі фейсбук написав брат зниклого Рома Іванишин.

Так, у Львові розшукують безвісти зниклого Іванишина Богдана Юрійовича,17.05.1985 року народження. Відомо, що чоловік вийшов з дому 10 вересня та не повернувся.

Наразі про його місцеперебування нічого не відомо.Телефон чоловіка відімкнений. Відомо, що чоловіка востаннє бачили у районі лікарні на Топольній.

Іванишин Богдан


Особливі прикмети зниклого: ріст 178 см., середньої тілобудови, волосся темне.

Уважно придивіться до фото, якщо ви бачили цього чоловіка чи знаєте щось про його місцеперебування, то прохання повідомити про це на спеціальну лінію 102, або ж за номером телефону +380684815211. Важлива будь-яка інформація, адже на кону життя та здоров'я чоловіка.

Нагадаємо, Знай писав, що українці пропадають не тільки в мирних містах. статистику по зниклих безвісти людям посилює війна на Донбасі. Потужні бойові дії 2014 року стали причиною для зникнення безлічі молодих чоловіків.

Також Знай повідомляв, що в Дніпрі розшукують 33-річного чоловіка, який відправився в реабілітаційний центр, проте до нього так і не дістався.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що на Закарпатті розшукують пенсіонерку з сумними очима.