У Львові розшукують безвісти зниклого хлопця 2004 року народження. Про це повідомили у спільноті «Варта 1» у соціальній мережі Facebook.

Розшуком неповнолітнього займається Сихівський відділок поліції у Львівській області.

За попередньою інформацією, 16-річний Макар Назар пішов з місця проживання по вулиці Хуторівка у місті Львові 12 вересня 2020 року близько 18:30 вечора, та назад так і не повернувся. Пізніше, приблизно опівночі, зв'язок із ним обірвався.

Прикмети зниклого хлопця – 165 сантиметрів зросту, худорлявої статури. Волосся темне, ближче до чорного, шкіра смаглява, очі темні. Обличчя овальне, на правій щоці – помітна родимка.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

На момент зникнення був одягнутий у чорні штати ,біло-синю футболку із коротким рукавом.

Із собою мав червоно-чорний рюкзак, взутий у сіро-чорні кросівки.

Усіх, кому щось відомо про місце знаходження хлопчика, просять повідомити до поліції за номерами телефонів гарячої лінії.

Нагадавши, Знай писав, що українці пропадають не тільки в мирних містах. статистику щодо зниклих безвісти людей посилює війна на Донбасі. Потужні бойові дії 2014 року стали причиною для зникнення безлічі молодих чоловіків. Їх тіла або їх самих досі не можуть знайти. Матері зниклих безвісти військових не втрачають надію на повернення їхніх синів додому.

Також Знай повідомляв, що в Дніпрі розшукують 33-річного чоловіка, який відправився в реабілітаційний центр, проте до нього так і не дістався.

Нещодавно Знай передавав, що на Закарпатті розшукують пенсіонерку з сумними очима.