Стало відомо про те, що мешканка Львівської області використала власних дітей. Змушувала жебракувати.

Таким чином, повідомляється, що зараз ведеться досудове слідство. Тривало це з липня по вересень. 26-річна мешканка одного з сіл Львівської області систематично займалася жебрацтвом у Трускавці.

у Львові жінка жебракувала з маленькими дітьми, фото: скріншот з відео

Вона вибирала людні місця, і використовувала своїх дочок віком 1 рік і 8 років. У перехожих вона просила гроші, мовляв залишилася одна з маленькими дітьми.

Слідчі 8 вересня повідомили зловмисниці про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 150-1 (використання малолітньої дитини для заняття жебрацтвом) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання-обмеження волі на строк до трьох років або позбавлення волі на той самий строк.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

При цьому, за дітьми вона абсолютно не доглядала. Вони були брудні, і все в недоглянутому одязі. Відповідно, їх розвитком вона також ніяк не займалася.

Нагадавши, Знай писав, що в Тернополі померла 29-річна породілля з Нігерії, у якої був діагностований коронавірус. Через більше тижня після пологів, вона померла, і лікарі не змогли її врятувати. Хвороба у неї була діагностована вже після операції. У неї відмовило відразу кілька органів.

Також Знай повідомляв, що на Прикарпатті родина виховує трьох дітей і потребує допомоги. Середній хлопчик народився зі складним діагнозом, який змушує його голову непомірно рости.

Нещодавно Знай передавав, що в мережі розповіли про казкову долю дівчинки з притулку, яку удочерили в ранньому дитинстві і зробили топ-моделлю. Зараз дівчина допомагає таким же як вона дітям-сиротам знайти сім'ї.